توسعه کارآفرینی
فرشته رضائی نسب؛ صیدمهدی ویسه؛ زینب طولابی
دوره 2، شماره 1 ، خرداد 1402، ، صفحه 19-28
چکیده
هدف: هدف این پژوهش، بررسی تأثیر جهتگیری کارآفرینانه و تجربه کارآفرینانه بر عملکرد کارآفرینی با نقش میانجی سوگیریشناختی است.
روش تحقیق: برای انجام این پژوهش، 470 مدیر شرکت کارآفرین در شهر ایلام که در بخشهای خدمات و صنعت فعالیت میکردند، بهعنوان جامعه آماری انتخاب شدند. از این تعداد، 212 نفر بهصورت تصادفی بهعنوان نمونه انتخاب ...
بیشتر
هدف: هدف این پژوهش، بررسی تأثیر جهتگیری کارآفرینانه و تجربه کارآفرینانه بر عملکرد کارآفرینی با نقش میانجی سوگیریشناختی است.
روش تحقیق: برای انجام این پژوهش، 470 مدیر شرکت کارآفرین در شهر ایلام که در بخشهای خدمات و صنعت فعالیت میکردند، بهعنوان جامعه آماری انتخاب شدند. از این تعداد، 212 نفر بهصورت تصادفی بهعنوان نمونه انتخاب و پرسشنامههای موردنیاز جهت جمعآوری دادهها بین آنها توزیع شد.
یافته ها: نتایج پژوهش نشان داد که جهتگیری کارآفرینانه و تجربه کارآفرینانه باعث افزایش عملکرد کارآفرینی میشوند. همچنین، نتایج نشان داد که تجربه کارآفرینانه و جهتگیری کارآفرینانه با استفاده از نقش میانجی سوگیریشناختی نیز بر عملکرد کارآفرینی تأثیر دارند.
نتیجه گیری: بنابراین، میتوان نتیجه گرفت که جهتگیری کارآفرینانه و تجربه کارآفرینانه میتوانند بهعنوان عوامل مؤثر در بهبود عملکرد کارآفرینی در شرکتها و سازمانها در نظر گرفته شوند. همچنین، شناخت و کنترل تحریفات شناختی نیز میتواند بهعنوان یکی از راهکارهای بهبود عملکرد کارآفرینی در نظر گرفته شود.
فرشته رضائی نسب؛ صیدمهدی ویسه
دوره 1، شماره 1 ، اسفند 1401، ، صفحه 1-7
چکیده
جذابیت بصری در عصر بازاریابی مدرن یک مسئله مهم و ضروری است. جذب نظر مشتریان با استفاده از روشهای بازاریابی بصری با سرعت و سهولت بیشتری میتواند صورت بگیرد. سالانه بسیاری از محصولات مشتریان خود را به دلیل عدم برخورداری و توجه به روشهای بازاریابی مؤثر از دست میدهند. پژوهش حاضر از نوع هدف جز پژوهشهای کاربردی و از حیث ماهیت گردآوری ...
بیشتر
جذابیت بصری در عصر بازاریابی مدرن یک مسئله مهم و ضروری است. جذب نظر مشتریان با استفاده از روشهای بازاریابی بصری با سرعت و سهولت بیشتری میتواند صورت بگیرد. سالانه بسیاری از محصولات مشتریان خود را به دلیل عدم برخورداری و توجه به روشهای بازاریابی مؤثر از دست میدهند. پژوهش حاضر از نوع هدف جز پژوهشهای کاربردی و از حیث ماهیت گردآوری اطلاعات در دسته تحقیقات توصیفی همبستگی دستهبندی میگردد. جامعه آماری را خریداران فروشگاههای زنجیرهای که 384 نفر به روش نمونهگیری تصادفی انتخاب، پرسشنامههای استانداردسازی شده تکمیل و با استفاده از نرمافزار SPSS مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفت. نتایج حاصلشده نشان داد که بازاریابی بصری دارای نقش مؤثر، مثبت و معناداری بر فروش محصولات دارای رویکرد نوآورانه میباشد، همچنین نشان داده شد که با استفاده از بازاریابی بصری میتوان از دیگر رقبا که سالهای گذشته نیز در حال فعالیت در این حوزه بودهاند، با بهرهگیری از روشهای مؤثر بازاریابی بصری پیشی گرفت.